Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!
A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

HiFi-Fórum 1993. január

Zenei- és high end magazin - II. évfolyam 1. szám/Tesztek, aktualitások a HiFi világából

Szerkesztő

Kiadó: Bitia Lap- és Könyvkiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 61 oldal
Sorozatcím: HiFi-Fórum
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Minden kedves Olvasónknak Boldog Új Évet Kívánunk! Különös melegséggel azoknak a Legkedvesebb Olvasóinknak, akik üdvözlőlapot küldtek a szerkesztőségnek.
Elcsendesült a magyar hifi-világ a nagy... Tovább

Előszó

Minden kedves Olvasónknak Boldog Új Évet Kívánunk! Különös melegséggel azoknak a Legkedvesebb Olvasóinknak, akik üdvözlőlapot küldtek a szerkesztőségnek.
Elcsendesült a magyar hifi-világ a nagy karácsonyi vásár után. Sokan most léptek be újonnan az audiofilek táborába, sokan most próbáltak feljebb lépni a minőség lépcsőin. Legtöbben a baráti körben keringő mende-mondák alapján választottak a széles kínálatból. Biztosan sokan fogják néhány hét, néhány hónap után úgy gondolni, hogy a saját kárukon tanultak, amikor a szóbeszéd alapján döntöttek. Az épphogy útjára indult Hi-Fi Fórum még nem sokat tudott beleszólni abba, hogy a remények valóra váljanak.
Gyarapodó olvasótáborunk jelzéseiből mi pedig megerősödtünk azon meggyőződésünkben, hogy a hifinek sok útja van. Csak az lehet a feladatunk, hogy mindenkit oda irányítsunk, ahol ízlésvilágának megfelelő dolgokat talál. Ezért törekszünk úgy bővíteni a szerkesztőséget, hogy újabb színek kerüljenek a palettára.
Örülünk annak, hogy olvasóink közül sokan kitöltötték a próba számban közölt véleménykutató űrlapot. A szűkszavú véleményeknek is nagy hasznát vettük. Szeretnénk, ha sikerülne tovább lépni, és aktív hifista olvasóink megírnák saját megfigyeléseik, próbálkozásaik eredményét, szívesen közreadjuk ezeket. (Ha valamit vagy valakit nagyon szidnak, azt is közreadjuk - de akkor ellenőrizzük, hogy valódi név van-e a levél alá írva...) Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem