| Kiadó: | KIT Képzőművészeti Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 30 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 22 cm x 16 cm |
| ISBN: | 963-336-621-6 |
| Az élelmiszer-ipari üzem telepítése | 4 |
| Az üzem környezetének és belső területének kialakítása | 5 |
| Szemét, melléktermékek gyűjtő- és tárolóhelyei | 6 |
| Szennyvizek | 6 |
| Üzemi feldolgozó helyiségek, berendezések, felszerelések | 7 |
| A húsipari mikrobiológia alapjai | 13 |
| Kisvágúhidak és húsfeldolgozók tisztán tartása, karbantartása, tisztítása és fertőtlenítése | 16 |
| Személyi higiénia | 19 |
| A vágóállat előkészítése a húsvizsgálatra, és annak tárgyi feltételei | 21 |
| Kisüzemi állatvágással kapcsolatos élelmiszer-higiéniai ismeretek | 22 |
| Mellékletek | 27 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.