kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Magánkiadás |
|---|---|
| Kiadás helye: | |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 80 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 19 cm x 11 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér fotókkal, rajzokkal illusztrálva. |
| Előszó | 5 |
| Bevezető | 7 |
| A fagylalt története | 7 |
| Tudnivalók a fagylaltról | 9 |
| A fagylalt készítésének technológiai rendszerei | 11 |
| Fagylalt készítése főzéssel | 14 |
| A felhasználásra kerülő nyersanyagok és azok előkészítése | 14 |
| Összemérés | 18 |
| Főzés, hőkezelés | 18 |
| Szűrés | 19 |
| Egyneműsítés (homogenizálás) | 19 |
| Előhűtés | 20 |
| Pihentetés | 20 |
| Fagyasztás | 21 |
| Tárolás (utánfagyasztás) | 26 |
| Fagylalt készítése fagylaltporból | 27 |
| A fagylaltpor tárolása (raktározása) | 27 |
| Összemérés és bekeverés | 28 |
| Pihentetés | 29 |
| Fagyasztás | 30 |
| Fagylalt készítése stabilizált fagylaltsűrítményből | 31 |
| Tárolás | 31 |
| Összemérés, bekeverés | 31 |
| Fagyasztás | 32 |
| Fagylalt készítése konzervfagylaltból | 33 |
| Tárolás | 33 |
| Fagyasztás | 34 |
| Parfé készítése | 35 |
| Fagylalt-receptek, különlegességek | 38 |
| Irodalomjegyzék | 60 |
| Függelékek | 61 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.