kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Táncsics Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Könyvkötői kötés |
| Oldalszám: | 327 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | 963-320-896-3 |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér és színes fotókkal illusztrált. 32 oldal melléklettel. |
| Előszó | 3 |
| A táplálkozásról és a táplálóanyagokról | 5 |
| A hal- és vadételek készítésénél használt élelmiszerekről | 11 |
| Halakról, felhasználásuk előkészítéséről | 18 |
| A vadhúsok osztályozása | 81 |
| Erdei gombák | 243 |
| Különleges ételek | 270 |
| Erdei gyümölcsök | 281 |
| Köretek halakhoz, vadhúsfélékhez | 291 |
| Mártások készítése halakhoz, vadhúsfélékhez | 312 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.