864.225

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A boszorkányok nem csókolózhatnak

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Deák és Társa Kiadó
Kiadás helye: Pápa
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 146 oldal
Sorozatcím: Pimasz csajszik - pimasz könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 13 cm
ISBN: 963-9420-34-4
Megjegyzés: Szerelmi jóskártya melléklettel.

Fülszöveg

Jojo szerelmes. Mégpedig reménytelenül. Ugyanis a vetélytársnőjének, Serafinának, úgy tűnik, sokkal jobbak az esélyei BJ-nél, a suli zenekarának énekesénél.
Váratlanul azonban hihetetlenebbnél hihetetlenebb dolgok történnek vele.
Jojo meglepődik: lehet, hogy tud varázsolni? Ha ez tényleg így van akkor ez sok mindent megváltoztathat. Először is eltűntethetné a képből a flúgos serafinát, másodszor móresre taníthatná a kishúgát, aki folyton idegesíti, és harmadszor megszerezhetné magának a suli legmenőbb srácát.
Jojo élete valóságos hullámvasúttá válik. Ura ugyan a helyzetnek, de csak addig, míg egy szép napon választania kell: szerelem vagy varázserő? Ugyanis a boszorkányok nem csókolózhatnak!

Hortense Ullrich mindent szeret: beszélni, nevetni írni. Szeret mindent, ami az életben humoros és furcsa. Egyszerűen leírja, ami nap mint nap történik vele. Persze sohasem a valóságot, mert azt úgysem hinné el senki. Lányai, Allyssa és Leandra jelleme alapján alkotta meg jojót és Flippit.... Tovább

Hortense Ullrich

Hortense Ullrich műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Hortense Ullrich könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem