1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Egészben sült húsok

Fázisfotókkal

Szerző
Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Pannon-Literatúra Kft.
Kiadás helye: Kisújszállás
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 32 oldal
Sorozatcím: Receptek a nagyitól
Kötetszám: 3
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-251-307-2
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
Sült libacomb
HOZZÁVALÓK:
- 4 db libacomb
- 2 dkg só
- 1 dkg bors
- 20 dkg füstölt szalonna
- 1 dl olaj
- 20 dkg vöröshagyma
ELKÉSZÍTÉS:
A libacombokat, amelyeken a bőrt rajta... Tovább

Előszó

Részlet:
Sült libacomb
HOZZÁVALÓK:
- 4 db libacomb
- 2 dkg só
- 1 dkg bors
- 20 dkg füstölt szalonna
- 1 dl olaj
- 20 dkg vöröshagyma
ELKÉSZÍTÉS:
A libacombokat, amelyeken a bőrt rajta hagyjuk, besózzuk, lábosba tesszük, egy pohár vizet öntünk alája, melléje tehetünk egy gerezd fokhagymát, egy kis fej vöröshagymát, és lefedve lassan puhára pároljuk. Közben levével öntözgetjük. Ha már egész puha a hús, zsírjára sütjük, a bőrét bevagdaljuk, és forró sütőben kipirítjuk. Hasonlóan készítjük el a mellehúsát és az egészben hagyott hátat. Párolt vörös káposztát zsírban sült hasábburgonyát adunk melléje. Vissza

Tartalom


Sült libacomb 2
Almás fácánsült 5
Borjúcsülök pékné módra 7
Gyöngytyúk fehérborban 8
Székely almás hús 11
Hátszín gombával 13
Szerecsendiós-sörös csülök 14
Tűzdelt nyúlgerinc sütve 17
Angol bélszín 18
Bőrös sertéskaraj 20
Libamáj egészben sütve 22
Töltött csirke 24
Debreceni sertéskaraj 26
Stefánia sült 28
Töltött libanyak 30
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Egészben sült húsok Egészben sült húsok Egészben sült húsok Egészben sült húsok
Állapot:
980 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba
konyv