1.034.149

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Snack ételspecialitások

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: HungarHotels Vendéglátó és Szálloda Üzemeltetési Osztály
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 103 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A vendéglátóiparban az elmúlt 20-30 évben az egész világon a technika fejlődésével, a felgyorsult életritmussal forradalmi változás ment végbe. Az évszázadokig tartó hagyományos módszereket,... Tovább

Előszó

A vendéglátóiparban az elmúlt 20-30 évben az egész világon a technika fejlődésével, a felgyorsult életritmussal forradalmi változás ment végbe. Az évszázadokig tartó hagyományos módszereket, konyhatechnikát, a fogyasztói szokások, igények változásának megfelelő új formák terjedtek el.
A fenti jelenség alapján vállalatunk vezetősége néhány éve határozatot hozott a kulturált, gyors és a korszerű igényeknek megfelelő új üzlettípus létrehozására. A célkitűzésnek megfelelően sorrendiségben a következőkben felsorolt ételbárok kerültek megvalósításra mind a fővárosban, mind vidéken:
Sport Szálloda ételbár,
Rózsadomb ételbár,
Astoria Grill Internacional ételbár,
Szabadság Szálloda ételbár,
Royal "Ízek utcája" ételbár,
Salgótarján - Karancs ételbár,
Balatonfüred - Napraforgó ételbár,
Sopron - Hungária ételbár,
Balatonalmádi - Tulipán ételbár,
Kecskemét - Háry ételbár,
Dunaújváros - Strand ételbár,
Salgótarján - Tajga teázó - ételbár. Vissza

Tartalom

Előszó 1
I. Levesek 9
II. Mártások (hideg-meleg) 14
III. Meleg szendvicsek 16
IV. Házi szárnyasokból készíthető grill ételek 22
V. Húsokból készíthető grill ételek 27
VI. Köretek 40
VII. Saláták 42
Saláta öntetek és ízesítők
VIII. Tej- és tejtermékekből készíthető ételek-italok és egyéb készítmények 68
IX. Az ételbárok egyéb jellegzetes ételei 81
Pizzák
Égetett és felvert tésztákból készültek
Krémek, habok, parfék, pudingok, egyéb tészták
X. Turmix üdítő italok 93
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv