A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Új könyv

Gluténmentes pékség - Természetes alapanyagok, Házi lisztkeverékek, Kenyerek és péksütemények minden alkalomra

Tartalom

Hogyan készítsünk glutén- és adalékanyag-mentes kenyeret házilag?

Igazságtalan lenne, ha a kézműves kenyér forradalmából kimaradnának azok, akik bármilyen okból nem tudnak vagy nem akarnak gluténtartalmú kenyeret enni. Nekik mutatja meg Horváth Judit ebben a könyvben, miként lehet otthon összeállítható lisztkeverékekből és különböző kelesztőanyagok felhasználásával adalékanyag-mentes kenyereket és péksüteményeket sütni. Többek között megosztja a gluténmentes kovászos kenyér készítésének is minden csínját-bínját.
Aki vele tart, többé nem kényszernek éli meg a gluténmentes gabonák és magok használatát és fogyasztását, hanem izgalmas, alternatív és egyben egészséges választásnak.
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Gluténmentes pékség - Természetes alapanyagok, Házi lisztkeverékek, Kenyerek és péksütemények minden alkalomra

Olvasatlan példány

Állapot: Új
5.000 Ft
4.450,-Ft
Nincs készleten
konyv