1.034.809

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Arany hangok 1-3.

Luciano Pavarotti/Maria Callas/Placido Domingo - Tájékoztató füzetek

Szerkesztő
Róla szól

Kiadó: Reader's Digest Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 78 oldal
Sorozatcím: Arany hangok
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 12 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: CD és kazetta-mellékletek nélkül. Fekete-fehér és színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Figyelem! Az "Arany hangok" kétféle hanghordozón - kazettán és CD-n - rögzítettük. A tájékoztató füzet végén ábécérendben felsoroltuk a zeneszámokat, és megjelöltük, hogy a szám melyik hanghordozón... Tovább

Előszó

Figyelem! Az "Arany hangok" kétféle hanghordozón - kazettán és CD-n - rögzítettük. A tájékoztató füzet végén ábécérendben felsoroltuk a zeneszámokat, és megjelöltük, hogy a szám melyik hanghordozón hol található és milyen időtartamú.
A kazettákról. Rendszeresen tisztítsa magnetofonkészülékét a gyártó kezelési útmutatójának megfelelően. Ha a leírt teendőket nem találja célravezetőnek, használjon rendszeresen tisztítókazettát. Ez a lejátszó- és rögzítőfejről eltávolítja a hangtorzítást és a szalag begyűrődését okozó, lerakódott vas-oxid szemcséket. Mindig állítsa meg a lejátszást, mielőtt előre- vagy hátracsévélné a szalagot, egyébként a kazetták szalagjai megnyúlhatnak és el is szakadhatnak. A túl lazára csévélt szalagokat húzza feszesebbre úgy, hogy egy ceruzával forgassa a szalagdobot. A kazettákat sohase tegye ki hőhatásnak, mert a kazettatest deformálódhat. Kazettáit megfelelő helyen - a hangszórókról vagy más, mágneses teret keltő berendezésektől távol tárolja!
A kompaktlemezekről. A legmodernebb technológia optimális kihasználása érdekében kérjük, ne feledje, a CD-re a digitális jeleket a nyomtatott ábrát, szöveget nem tartalmazó oldalra rögzítették. Bár a CD ellenállóbb a szennyeződésekkel és karcolásokkal szemben, mint a hagyományos lemezek, a kezelési előírásokat érdemes betartani. Mindig a lemez élét fogjuk meg, és lejátszás után helyezzük vissza dobozába. Ha a kompaktlemezre szennyeződés kerül (por, ujjnyomat stb.), tiszta, száraz és karcmentes kendővel töröljük le. (Mindig sugárirányban húzzuk a kendőt középtől a lemez pereme felé!) Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv