A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Linda and the Greenies

Munkafüzet I.

Szerző
Grafikus

Kiadó: Corvina
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 56 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  Angol 
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN: 963-134-742-7
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.

Fülszöveg

A jelenlegi Linda and the Greenies I. a korábbi, alsó tagozatos tanulók számára készült kezdő szintű nyelvkönyv nagy sikerű sorozatának átdolgozott kiadása. A játékos nyelvtanulás elvét valló tananyag egyaránt alkalmas egyéni és csoportos órai munkára, valamint tanterve alapján jól alkalmazható kiegészítő tananyagként vegyes szintű csoportok tanítása esetén is.
A tankönyv és a kiváló színvonalú hanganyag tartalmazza a mese epizódjait, amelyek szövegein keresztül ismerkedhetünk a szókincs, a nyelvtani szerkezetek és a beszédfunkciók alapjaival. A történethez tematikailag kapcsolódó sok-sok dal, vers, mondóka pedig biztosítja az angol nyelv tiszta, szép kiejtésének és helyen intonációjának elsajátítását.
A munkafüzet célja, hogy gyakorlataival segítse elmélyíteni az órán tanultakat, feldolgozza a mese fonalának nyelvi elemeit és tudatosítja a tanulókban a nyelvtanulás helyes stratégiáit.

Hudák Ilona

Hudák Ilona műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Hudák Ilona könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem