A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Doktor Dolittle utazásai

Szerző
Fordító
Grafikus

Kiadó: Káldor Könyvkiadóvállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 248 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Reiter László fekete-fehér szövegközti és egész oldalas rajzaival illusztrált. Nyomtatta a Világosság-könyvnyomda Részvénytársaság, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ami históriát John Dolittle (ejtsd: dzsan dúlitl) doktor úr előbbi könyvemben meséltem, azt sokkal azután hallottam, mint megtörténtek, de olyan emberek mondták el nekem, akik a doktor urat személyesen ismerték. Hiszen még a világon se voltam, amikor azoknak a dolgoknak nagy része megesett.
Ám ebben a könyvben már csupa olyan eseményt fogok elmondani a kiváló férfiú életéből, amiknek magam is tanuja voltam, amikben magamnak is részem volt.
Már jó pár éve, hogy a doktor úr erre engedélyt adott nekem. De annyira elfoglalt akkor mindkettőnket világkörüli útunk, amin egy rakás természettudományi könyvre való anyagot hordtunk össze, hogy úgy éreztem, már sose jutok hozzá, hogy nekiüljek megírni a mi viselt dolgainkat.
Persze most, hogy egész öreg ember lett belülem, már nincs elég jó fejem hozzá, hogy mindenre olyan világosan emlékezzem. De ha valami nem akar eszembe jutni, vagy valamivel már nem vagyok egészen tisztában, csak meg kell kérdeznem Polinéziát, a derék papagájt.

Hugh Lofting

Hugh Lofting műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Hugh Lofting könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv