1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Húsipari termelési normák és a húskészítmény anyagnorma irányelvei

Állatforgalmi és húsipari tröszt

Szerkesztő

Kiadó: Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Minisztérium Információs Központja-Agroinform
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 75 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 28 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

I. Utasítás az anyagnorma irányelv használatához 1
Jellemző szemcseméretek a mozaikos töltelékes áruknál 7
II. Kitermelési normák
Vágósertések normái 10
Vágómarhák normái 12
Vágóborjú normái 15
Vágójuh normái 16
Vágóló normái 18
Zsírolvasztási norma 19
Bélkitermelési normák 20
Különböző húsok felvágása, darabolása, csontozása és hússzéki bontása 21
III. Készítmények anyagnorma irányelvei
Generálpép anyagnormája 28
Vörösáruk 29
Felvágottfélék 31
Kolbászfélék 39
Hurkafélék 42
Kenősáruk 45
Sajtfélék 48
Gépben főtt húsok 49
Húsok pácolása 53
Füstölt és főtt hústermékek 56
Szalonnasózás 64
Szalonnafélék 65
Szárazkolbászok 69
Tájjelegű szárazkolbászok 70
Szalámifélék 72
Lóhus készítmények 73
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv