kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Magister '93 |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 20 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 29 cm x 20 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér és színes fotókkal, fekete-fehér illusztrációkkal. |
| Előszó | 3 |
| A húsvét eredete | 4 |
| Így készül a hímes tojás | 5 |
| A kifújt tojás előkészítése | 5 |
| Tojásírás | 6 |
| Ecettel visszamaratott minta | 7 |
| Batikolt tojás | 7 |
| Berzselés | 8 |
| Kapart, karcolt díszítés | 9 |
| Tojásfestés | 9 |
| Természetes festőanyagok | 12 |
| Minták a díszítéshez | 13 |
| Barkácsötletek | 17 |
| Tojáskoszorú | 17 |
| Gyapjúcsibe és húsvéti nyuszi tojáshéjban | 17 |
| Tyúkanyó agyagból | 17 |
| Rafia kosár és tojástartó madár gyékényből | 18 |
| Húsvéti ételek | 19 |
| Kenyérben sült húsvéti sonka és nyuszikalács | 19 |
| Tárkonyos bárány oldalas | 20 |
| Locsolóversek | 20 |