A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Amy

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: NewLine Kiadó
Kiadás helye: Bakháza
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 411 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-615-5956-80-5
Kiadóra való feliratkozás

Előszó

Tovább

Fülszöveg


„HUSZÁR ÁDÁM KÖNYVÉT MEG KELL ISMERNI, ÁT KELL ÉLNI, ÉS BELE KELL TEMETKEZNI! FELŐRÖL, ÖSSZEZAVAR, DARABOKRA TÖR!"
- ANARCHIA KÖNYVBLOG
AMY WHITE KAMASZKORÁBAN SZEMTANÚJÁVÁ VÁLIK BARÁTNŐJE BRUTÁLIS MEGERŐSZAKOLÁSÁNAK. ELMENEKÜL, ÍGY KÉSŐBB TUDJA MEG, HOGY AZ ELKÖVETŐK TETTÜKET KÖVETŐEN MEGGYILKOLTÁK A LÁNYT. AMY ÖSSZEROPPAN. SAJÁT VILÁGOT ÉPÍT MAGA KÖRÉ, AHOL NINCS HELYE A FIZIKAI ÉRINTKEZÉS SEMMILYEN FORMÁJÁNAK. TELNEK AZ ÉVEK, S AMY EGYETEMRE MEGY. ÉRINTETLEN ÉS ÉRINTHETETLEN. ÁM EGY NAPON VALAMI VÁRATLAN TÖRTÉNIK: A LÁNY RÁJÖN, HOGY MÉGIS KÉPES MÁSOKKAL ÉRINTKEZNI, S RÁDÖBBEN MÉG VALAMIRE MEGTALÁLJA AZ IGAZ SZERELMET. SÚLYOS ÁRAT KELL FIZETNIE, ÖNMAGÁBÓL ÁLDOZNIA A BETELJESÜLÉSÉRT, DE HÁT NEM ANNÁL ÉRTÉKESEBB VALAMI, MINÉL MAGASABB AZ ÁRA? MENNYI ÁLDOZATOT HAJLANDÓ HOZNI A LÁNY EZÉRT A SZERELEMÉRT? KÉPES GYILKOSSÁ VÁLNI? KÉPES FELÁLDOZNI A FÉRFIT, AKI BÁRMIT MEGTENNE ÉRTE? FELÁLDOZZA A SAJÁT ÉLETÉT?
EGYÁLTALÁN RAJTA MÚLIK?
Fülszöveg Kép

Huszár Ádám

Huszár Ádám műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Huszár Ádám könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem