864.254

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

James Bond - Csak kétszer élsz

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: I. P. C. Könyvek Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 310 oldal
Sorozatcím: I. P. C. Könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 963-7930-10-8

Fülszöveg

"Irma Bunt felállt, és odalépett mellé. Átható tekintettel vizsgálgatni kezdte Bondot, azután tisztes távolságot tartva körbesétálta.
- Du lieber Gott! - suttogta félelemmel vegyes tisztelettel, amint a férfi bal profilját megpillantotta. - Ez lehetetlen - mondta rekedten, miközben még mindig szinte rettegve bámulta Bondot. - Pedig az! A jobb arcán végigfutó sebhely. A profilja! Hiába borotválták japánosra a szemöldökét. - A nő Blofeld felé fordult. - Ez az az angol ügynök - jelentette ki határozottan. - Ez az ember Bond. James Bond, akinek megölted a feleségét. Esküszöm, hogy ő az - tette hozzá indulatosan.
Blofeld összehúzta a szemét.
- Ki kell szednünk belőle a teljes igazságot. Rögtön megtudjuk, valóban süketnéma-e. Ez lesz az első lépés. A vallatókamra majd megoldja a nyelvét. De mindenekelőtt meg kell puhítanunk..."

Ian Fleming

Ian Fleming műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Ian Fleming könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem