1.031.356

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Brasyl

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Ad Astra Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 414 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 978-615-5229-37-4
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Sao Paolo, 2032.: A megszámlálhatatlan milliók, a lélegzetelállító gazdagság és az életet elszívó nyomor városa. Egy város, amire az örökké éber angyalok vigyáznak, figyelik minden mozdulatodat, a pénzed áramlását. Egy város, ahol egy tolvaj csapdába és szerelembe eshet az illegális kvantumszámítások zavarba ejtő világában. Edson Jesus Oliveira de Freitas városa...
Rio de Janeiro, 2006.: A foci és a capoeiristák városa, ahol Jézus széttárt karral figyel. Marcelina Hoffman városa: egy város, ami a valóságshow-kon él. Ezen a helyen egy becsvágyó producer, miközben megtalálja a következő nagy dobást, az életét és a lelkét is elveszítheti.
Brazília, 1732.: Az Amazonas medencéje, a Rio Negro és Rio Branco közös medrének vidéke. Egy édeni szépségű táj, az arany és a borzalmas halál földje, ahol índio-k és rabszolgák vesznek körbe. Az őrület és a vallás birodalma, ahol a valóság töréspontra érkezik. Luis Quinn atya és dr. Róbert Francois St. Honoré Falcon közös sorsának vidéke.

Ian McDonald

Ian McDonald műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Ian McDonald könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv