850.913

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Válogatott portrék

A National Geographic Society gyűjteményéből

Szerkesztő

Kiadó: Geographia Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 503 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 26 cm x 26 cm
ISBN: 963-9547-03-4
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrált.

Fülszöveg

Az igazi portré önmagáért beszél. Lehet rokonszenvező vagy elutasító, hízelgő vagy kiábrándító, tárgyszerű vagy a múló pillanaton tűnődő, lehet bármilyen a látásmódja, az igazi portré azonnali, erőteljes hatással van ránk, és ha elsőre egyszerűnek látszik is, tengernyi érzést, gondolatot ébreszt bennünk.
A könyv, amelyet az Olvasó most a kezében tart, nagyszerű portrék gyűjteménye. A képek önmagukban is különlegesek, de egymás társaságában még többet, még többről mesélnek: a korszakok, ízlések, eszmék változását, a technikai fejlődést követve megmutatják, miként találta meg mai arcát a portréfényképezés műfaja.
Habár évtizedek választják el a kettőt, Edward Curtis 19. századi indiánportréja és a menekült afgán lány képe, Steve McCurry 1984-es keltezésű, szívbe markoló fotója között rögtön kiderül a szellemi kapcsolat; ugyanakkor azt is érzékeljük, hogy a kettő más-más hangnemben, felfogásban szól a korról, amelyben született. Ebben a kötetben leginkább olyan képekkel találkozunk,... Tovább
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Válogatott portrék

Olvasatlan példány.

Állapot: Újszerű
6.980 ,-Ft
56 pont kapható
Kosárba