1.035.014

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Így főznek a hírességek

Fülszöveg

IGY FŐZNEK A HIRESSEGEK. Örömünkre szolgál, hogy kezében tarthatja az „így főznek" sorozatunk harmadik kötetét, amelyben hazánk hírességeit, másképpen fogalmazva kiválóságait, bajnokait szólaltatjuk meg az élet különböző területeiről. Úgy elöntöttünk, tovább folytatjuk a magyar gasztronómia és a magyar borok népszerűsítését - ezúttal ismert és elismert személyiségekkel. A kiválóságok, bajnokok többsége remekül főz, és többen rég elfeledett recepteket elevenítenek fel e kötetben. Egy jó ételhez pedig dukál egy pohár szép bor, amelyről neves borászaink gondoskodnak.

Tartalom

Előszó 7
Avar István: Grízes tészta „Úrfi-módra" 8
Balázs Fecó: Jó ebédhez szól a nóta 10
Beck György: A moszkvai kínai 12
Benkó Sándor: A „duplaszaltós" palacsinta 14
Besenyei Péter: Túlpirított rákocskák 16
Bényi Ildikó: A második piskóta 18
Béres Alexandra: A „hév-vel" főtt spagetti 20
Bíró Lajos: Egy fazék tökleves 22
Bogányi Gergely: A mexikói vacsora 24
Borkai Zsolt: A csökönyös kocsonya 26
Buday Péter: Ötven üveg almapaprika 28
Demjén Ferenc: Csülök és csiga 30
D. Tóth Krisztina: A „telefonos" paprikás csirke 32
Eperjes Károly: Ötvennégy szilvás gombóc 34
Erdei Zsolt: A Las vegas-i sushi 36
Farkas Bertalan: Három kiló nyúlpörkölt 38
Freund Tamás: Mogyorószósz rákpasztával 40
Für Anikó: Tűzről pattant flekken 42
Gianni Annoni: A currys homár 44
Görbicz Anita: Egy táska „magyaros" menü 46
Gundel Takács Gábor: A leveles tészta 48
Gyulay Zsolt: Az „odakapott" csipetke 50
Hajas László: Sok tál osztriga 52
Horgas Eszter: A „nagyszemű" mákos tészta 54
Illényi Katica: Hajnali spagetti New Yorkban 56
Józsa Imre: Tengeri csirkepaprikás 58
Kaló Imre: Magyaros konyha Assisiben 60
Kiss Róbert Richard: Dinnye és rák 62
Koncz Gábor: Fél kiló pirospaprika 64
Koncz Zsuzsa: Olasz vendéglő Tokióban 66
Kovács Antal: Százötven palacsinta 68
Kovács Katalin: Kolbászkatonák 70
Kovács Koko István: A boxlecsó 72
Kozma Imre: Három kínai kacsa 74
Lázár Vilmos - Lázár Zoltán: A túlfűtött kemence 76
Léber Barbara: Cápasteak ebédre 78
Litkey Farkas: Spagettiverseny 80
Mága Zoltán: A sós tejberizs 82
Mécs Károly: Öklömnyi szilvás gombócok 84
Miklósa Erika: A maratoni zöldborsópörkölt 86
Mikó István: A lengyel pacalleves 88
Mocsai Lajos: Húsz kiló lazac 90
Nagy Bandó András: Egész este „meze" 92
Nagy Feró: A spanyol halleves 94
Nádas György: Öt hordó betyársaláta 96
Oszvald Marika: Félszáz palacsinta 98
Palya Bea: A sült skorpió 100
Pataky Attila: A hajnali vacsora 102
Pálffy István: Lókolbász vagy csikókolbász 104
Pánczél Andrea: Fél éves thai menü 106
Rost Andrea: Egy tucat osztriga 108
Rúzsa Magdi: A vietnámi CHA CA 110
St. Martin: Gulliveri zsemlegombócok 112
Sugár András: Egy tál bébiangolna 114
Szabó Imre: A reggeli rántott leves 116
Szalóki Ági: A „tesz-vesz" kenyér 118
Szekeres Adrien: „kétszersült" meggyes piskóta 120
Talmácsi Gábor: Spagettivariációk 122
Tokody Ilona: Egy fazék paprikás krumpli 124
Tőkés László: A tizenkétfogásos japán vacsora 126
Tunyogi Henriett: Zöldség és pitakenyér 128
Vastag Csaba - Vastag Tamás: Rántottaköltemények 130
Vágó István: Steakhegyek 132
Vincze Ottó: „Mindhalálig" halászlé 134
Zoób Kati: A roston sült vargánya 136
Zsidró Tamás: A szilveszteri malac 138
Receptkereső 140
Borászatok 141-220
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Így főznek a hírességek Így főznek a hírességek Így főznek a hírességek Így főznek a hírességek
Állapot:
7.300 ,-Ft
58 pont kapható
Kosárba
konyv