1.034.932

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Erotitka

Szerző

Kiadó: Argilus Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 530 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-08-9290-2
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Kylord Grand szívdöglesztő és dúsgazdag. Látszatra egy nőfaló alfahím. Találkozása karmikus a fiatal, de zárkózott NASA-tudóssal, Dr. Alaiza Brennwooddal.
Döbbenetes első éjszakájuk után, egyből egy őrült gyilkostól, majd egy vérszomjas szektától kell megmentenie a lányt. Az üldözések és csaták szüneteiben Kylord bevezeti saját, fantáziadús, korlátok nélküli erotikus világába. Alaiza azonban felfedezi a férfi több évezredes félelmetes múltját is. Korábbi életeinek emlékeit, melyekben a BDSM, az extrém szexuális szokások nem csupán fantázia, hanem kőkemény valóság volt. Melyekben az erőszak, a hatalomvágy, a puszta testi kéj irányította.
Győz-e a szerelem, ha a férfi sötét vágyai a jelenre is hatnak? Megváltozik-e Kylord, és Alaiza akarja-e egyáltalán, hogy megváltozzon? Meddig lehet fokozni a vágyat és a beteljesülést, mikor elég csupán a szerelem?

Ilama Árgilus

Ilama Árgilus műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Ilama Árgilus könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv