kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Medicina Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 237 oldal |
| Sorozatcím: | Diétáskönyvek |
| Kötetszám: | 5 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 18 cm x 13 cm |
| ISBN: | 963-241-554-x |
| Alapvető tudnivalók | 8 |
| A betegség és a diéta kapcsolata | 10 |
| Mit szabad és mit nem szabad fogyasztania? | 11 |
| Drága-e az Ön diétás étkezése? | 23 |
| Tanácsok a diétás ételek elkészítéséhez | 29 |
| Az ételkészítés technológiája | 33 |
| Hogyan történik a szín- és ízadás? | 39 |
| Milyen legyen a konyha, ahol a diétás ételeit készíti? | 41 |
| Mintaétrendek | 49 |
| Receptek | 76 |
| A receptek alkalmazásához szükséges általános tudnivalók | 76 |
| Levesek | 78 |
| Előételek | 103 |
| Húsok | 109 |
| Felfújtak | 129 |
| Tojásételek | 136 |
| Rakott, töltött ételek | 140 |
| Mártások | 152 |
| Főzelékek | 161 |
| Köretek | 177 |
| Saláták | 184 |
| Tészták, édességek, gyümölcsételek | 191 |
| Útmutató a tápanyagtáblázat használatához | 208 |
| Tápanyagtáblázat | 211 |
| Néhány élelmianyag koleszterintartalma | 223 |
| Néhány tisztított élelmianyag pektintartalma | 225 |
| Néhány tisztított élelmianyag rosttartalma | 226 |
| Zsírszegény diétás élelmiszeripari készítmények | 228 |
| Élelmianyagok tisztítási vesztesége | 230 |
| Diétás ételeket kiszolgáló vendéglátóipari egységek | 232 |
| Irodalom | 235 |
| Ételmutató | 236 |