| Kiadó: | Gabo Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Varrott keménykötés |
| Oldalszám: | 160 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 23 cm x 16 cm |
| ISBN: | 978-963-689-156-5 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
| Előszó | 6 |
| A csokoládé meséje | 7 |
| A csokoládé története | 8 |
| Kereskedelmi termesztés | 10 |
| Az európai ízlés | 11 |
| Az amerikai piac | 13 |
| Kvéker iparosok | 14 |
| A csokoládékészítés | 17 |
| A kakaófa | 17 |
| A csokoládégyár | 19 |
| A csokoládé alapanyagai | 20 |
| Csokoládéstílusok | 23 |
| Étcsokoládé | 24 |
| Tejcsokoládé | 26 |
| Fehér csokoládé | 27 |
| Biocsokoládé | 27 |
| Méltányos kereskedelem (fair trade) | 28 |
| Töltelékek | 29 |
| A csokoládé minősítése | 31 |
| Tárolás és felszolgálás | 33 |
| Csokoládékalauz | 34 |
| További csokoládéműhelyek | 159 |
| Név- és tárgymutató | 160 |