850.905

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Ha meghal a szeretet

Szerző
Fordító

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 304 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-370-460-8

Fülszöveg

A regény szinte a görög sorstragédiák kilátástalan mélységével idézi föl három ember életét: apa, anya és fiú - lehettek volna szerencsések is az életben, ha... ha nem egymással hozzák őket össze az ember sorsát összeszövő-, összebonyolító Párkák. Lucy Crown, az anya gyönyörű, lehetne minden társaság ünnepelt sztárja, de félénk és bizonytalan. Olivér, a férj ezzel szemben hihetetlenül magabiztos, kioktató és türelmetlen. A fiú, Tony az önbizalomhiányban szenvedő, aggályos anyák túlzásba vitt szeretetében nő fel, míg egyszer be nem következik a tragikus vétség: a mindig bocsánatot kérő Lucy fellázad a sorsa ellen - amivel halálba kergeti férjét, száműzetésre ítéli fiát. Közben persze ő is boldogtalan, de sok szenvedés árán legalább megismeri, megtalálja önmagát. Majd jön a nagy találkozás már felnőtt, Párizsban élő, apává lett fiával, aki évekig tudni sem akart róla, de aki talán már megérett a könyörületesség és a megbocsátás adományára.

Irwin Shaw

Irwin Shaw műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Irwin Shaw könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem