1.034.668

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Nightwork

Szerző

Kiadó: Phoenix
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 334 oldal
Sorozatcím: Phoenix Books
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 1-85799-448-5
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Grimes, a nincstelen ex-pilóta arra vár, hogy új életet kezdhessen. Nem is kell soká várnia, New Yorkban hatalmas összeget talál, a baj csak az, hogy egy hulla zsebében.

Fülszöveg

Irwin 'Shaw Pénz, szerelem, szépasszonyok' című, vaskos könyve egy 20. századi karriertörténetet tár a becses olvasó elé. Főhőse New Yorkban él, átlagos körülmények között, több-kevesebb – de inkább utóbbi – izgalomban bővelkedő élete gyökeres fordulatot vesz egyetlen orvosi vizsgálat miatt. Fel kell adja hőn szeretett foglalkozását, pilótaéletét, jobb híján éjszakai szállodaportás lesz. Szédítő magasságokba jut el röpke idő alatt, pénz, szerelem, szépasszonyok határozzák meg életét. És persze a szerencse, ami itt nem forgandó. Az eredeti cím, Nightwork talán jobban kifejezi a tartalmat: éjjeli munka, és talán az élet sötétebb, titkolt oldalát is sugallja.

Irwin Shaw

Irwin Shaw műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Irwin Shaw könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv