A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

The Séance and other Stories

A szeánsz és egyéb történetek

Szerző

Kiadó: Penguin Books Ltd
Kiadás helye: Harmondsworth
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 240 oldal
Sorozatcím: Penguin Books
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 0--1400-3725-x
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Isaac Bashevis Singer regényeit és történeteit jiddis nyelven írta és kezdetben jiddis irodalmi magazinokban, illetve a Forwardban jelentette meg; később ezeket egy amerikai változathoz, fordításra átdolgozta és lektorálta. Singer művei a vallás és korszerűség, a miszticizmus és racionális belátás pólusai között állnak. Ugyanúgy merít a zsidó misztikával (kabbala), etikával (talmud), hagyománnyal és folklórral való mély kapcsolatából, mint a haladó filozófiai irányzatokat érintő természettudományi ismereteiből, Spinozából, Schopenhauerből, Eduard von Hartmannból és Otto Weiningerből.
A szeánsz, Singer az egyik legszebb novellagyűjteménye, a képzelet birodalmába vezet minket, melyet szentek és bűnösök, angyalok és démonok népesítenek be. A helyszín többnyire az Óvilág, viszont a szereplők és az általuk szemléltetett igazság egyetemes.

Tartalom

Singer, irodalom, novella, gyűjtemény, képzelet, allegória

Isaac Bashevis Singer

Isaac Bashevis Singer műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Isaac Bashevis Singer könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv