1.034.779

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Összeesküvés-elmélet

Szerző
Fordító

Kiadó: INTERCOM Nemzetközi Kulturális Szolgáltató Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 380 oldal
Sorozatcím: Intercom könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 963-8370-20-3
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Jerry Fletcher állandó rettegésben él: retteg a múlttól, amelyet nem tud felidézni. Miközben taxisofőrként New York utcáit rója, csak egyetlen dolog vezérli: rátalálni félelmei igazi okára. Elméleteket gyárt, de szemernyivel sem jut közelebb a megoldáshoz általuk. Csak egyet tud: borzalmas dolog történt vele évekkel ezelőtt, amire nem emlékszik... Vagy nem emlékezhet?
Jerry egy fiatal jogásznőt szemel ki bizalmasául. Alice először hitetlenkedve fogadja a fantasztikus teóriahalmazt, de Jerryt elrabolják. A taxisofőr megszökik, és Alice-nál keres menedéket. a lány a rájuk törő kommandósok láttán már elhiszi, hogy Jerrynek igaza volt: a sok homályos történet egyike mögött ott rejtőzik az igazság.
Üldözők tucatjai szegődnek a nyomukba. A jogász és a taxisofőr menekülés közben egyre közelebb jut a megoldáshoz, de körülöttük is egyre szűkül a kör. Most már nem az igazság, hanem puszta életük a tét...

J. H. Marks

J. H. Marks műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: J. H. Marks könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv