1.034.780

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Obszidián

Luxen 1.

Szerző

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 422 oldal
Sorozatcím: Vörös pöttyös könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-373-035-5
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
"ELSŐ FEJEZET
Csak bámultam a dobozhalmot az új hálószobámban, és azt kívántam, bárcsak bekötötték volna már az internetet. Az, hogy a költözés óta nem fértem hozzá a könyvesblogomhoz,... Tovább

Előszó

Részlet:
"ELSŐ FEJEZET
Csak bámultam a dobozhalmot az új hálószobámban, és azt kívántam, bárcsak bekötötték volna már az internetet. Az, hogy a költözés óta nem fértem hozzá a könyvesblogomhoz, olyan volt, mintha elvesztettem volna az egyik kezemet vagy lábamat. Anyu szerint a „Katy Kattant Könyvkuckója' teszi ki az egész életemet. Ez ugyan nem teljesen igaz, de persze fontosnak tartom. Anyu nem úgy áll a könyvekhez, mint én.
Sóhajtottam. Már két napja megérkeztünk, és még mindig ennyi minden vár kicsomagolásra. Utáltam, ha dobozok vesznek körül. Még az ittlétnél is jobban utáltam.
De végre legalább már nem rezzentem össze minden kis nyikordulásra, amióta Nyugat-Istenverte-Virginiába költöztünk, ebbe a házba, ami egy horrorfilmben is simán elmenne. Még tornya is van, egy francos tornya! Mit lehet az ilyennel kezdeni?
Ketterman nincs bejegyezve, vagyis még csak nem is igazi település. A legközelebbi olyan Petersburg, a maga két vagy három közlekedési lámpájával, meg a közelében néhány másik hasonló, ahol" Vissza

Fülszöveg

AZ ÚJRAKEZDÉS SZÍVÁS
Amikor Nyugat-Virginiába költöztünk - éppen az utolsó gimis évem előtt -, nagyjából beletörődtem a rémes tájszólásba, a szakadozó internetbe és a várható tömény unalomba. Egészen addig, amíg észre nem vettem magas, szexi, különös zöld szemű szomszédomat.
Az ég kiderült.
Aztán a srác megszólalt.
Daemon dühítő. Beképzelt. Tenyérbe mászó. Nem bírjuk egymást. Egyáltalán. De akkor, amikor egy idegen rám támadt, és Daemon a keze egyetlen intésével szó szerint megfagyasztotta az időt... akkor valami történt. Valami váratlan.
A szédítő idegen a szomszédból megjelölt engem. Jól hallottad. Idegen. Mint kiderült, Daemon és a húga egy egész galaxisra való ellenféllel néznek szembe, akik mind az ő képességeikre pályáznak, a nyom pedig, amit Daemon rajtam hagyott, olyan fényesen jelzi számukra az utat, mint a vegasi leszállópálya. Csak úgy úszhatom meg élve, ha Daemon közelében maradok, amíg elhalványul rajtam a nyom.
Mármint, ha nem ölöm meg addig saját kezűleg...

J. L. Armentrout

J. L. Armentrout műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: J. L. Armentrout könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv