838.102

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A lány a múltból

The Girl Before

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 359 oldal
Sorozatcím: Dream válogatás
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-261-743-5

Fülszöveg


A lány a vonaton és a Holtodiglan után itt az új lélektani thriller, amely két nő váratlan szerencséjéből és rejtélyes sorsából forogja ki magát a kétszínűség, a halál és a család kaleidoszkópjává.
Mit tennél meg a tökéletes otthonért?
A Folgate Street egyes szám alatti lakás kifogástalan: modern, letisztult, a végletekig egyedi. Beköltözhetsz, ha jól válaszolsz a kérdésekre, és ha beleegyezel a szigorú szabályok hosszú sorába. Te nem alakíthatsz rajta - a ház fog megváltoztatni téged ez pedig elkerülhetetlen. Emma nem élte túl. Végül Jane is hasonló sorsra jut? Vajon a ház okozza a benne élők megszállottságát, vagy mindez csupán a képzelet műve? Hátborzongató, váratlan fordulatokkal teli, határokat feszegető lélektani thriller, amely során két nő története, a múlt és a jelen összemosódik, és végzetesen közeleg a baljós befejezés.

J. P. Delaney

J. P. Delaney műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: J. P. Delaney könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem