1.034.828

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Felszabadított szerető

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Ulpius-ház Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 718 oldal
Sorozatcím: Fekete Tőr Testvériség
Kötetszám: 9
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-254-453-3
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Xcor alig öt évvel volt túl az átváltozásán, amikor végignézte apja meggyilkolását. A szeme előtt zajlott minden, ám annak ellenére, hogy közvetlen közelről volt szemtanúja, nem értette, mi... Tovább

Előszó

Xcor alig öt évvel volt túl az átváltozásán, amikor végignézte apja meggyilkolását. A szeme előtt zajlott minden, ám annak ellenére, hogy közvetlen közelről volt szemtanúja, nem értette, mi történik.
Az az éjszaka is úgy kezdődött, mint bármely másik. A sötétség leszállt az erdőre és a barlangra, a felhők eltakarták a holdfényt, hogy ne világítsa meg őt és a társait, akik mellette lovagoltak. A csapat hat erős katonából állt: Throe, Zypher, a három unokatestvér és ő maga. Valamint az apja.
A Vérontó.
Korábban a Fekete Tőr Testvériség tagja.
Azért keltek most útra, amiért máskor, is, minden napnyugta után: hogy elvégezzék a feladatukat. Alantasokat kerestek, az Omega lélektelen harcosait, akik célul tűzték ki, hogy kiirtják a vámpírfajt. És meg is találták őket. Elég gyakran.
Ők heten azonban nem a testvériség voltak.
A dicsőített, titkos harcos csoporttal ellentétben, ezt a hét gazembert a Vérontó vezette, és nem voltak mások, csupán egyszerű katonák: nem tartottak szertartásokat, a civil lakosság nem istenítette őket, nem voltak tanításaik és nem kaptak dicséretet senkitől. Lehet, hogy arisztokrata vérvonalból származtak, ám mindegyiküket kitagadta a családja, mert vagy valami hibával születtek, vagy szentesített házasságon kívül fogantak. Vissza

Fülszöveg

Vishous iker lánytestvére, Payne a fivéréhez hasonlóan sötét, elszánt egyéniség. Természetében harcos, akire nem illik a kiválasztott nők hagyományos szerepe, így kívülálló: nem találja helyét a másik oldalon... ám nő mivolta miatt a háborúban sincs számára feladat.
Amikor egy sérülést követően lebénul, egy emberi sebészt, dr. Manuel, Manellót hívják segítségül, mert ő az egyetlen, aki megmentheti az életét. A férfit hamarosan elbűvöli, magával ragadja a lány titkos, veszélyes Világa. S bár soha nem hitt a természetfeletti dolgokban - például a vámpírokban -, most mégis önként vállalja, hogy elcsábítsa ez az erős nő, aki örökre megjelölte testét és lelkét.
Kapcsolatuk sokkal több és mélyebb puszta testi vonzódásnál. Azonban az emberek és a vámpírok világa összecsap... és egy évszázadokkal korábbi adósság utoléri Payne-t, s ez mind a szerelmét, mind az életét halálos veszélybe sodorja.

J. R. Ward

J. R. Ward műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: J. R. Ward könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Felszabadított szerető
Állapot:
3.580 ,-Ft
29 pont kapható
Kosárba
konyv