1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Újjászületett szerető

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Ulpius-ház Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 652 oldal
Sorozatcím: Fekete Tőr Testvériség
Kötetszám: 10
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-254-613-1
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Várandós felének tragikus halála óta Tohrment csak árnyéka önmagának. Testileg-lelkileg megtörve kerül vissza a testvériség házába, ám felépülve újult erővel veti magát a harcba. Nem sejti, hogy ismét szörnyű végzet leselkedik rá.
Álmában Tohr egyre többször pillantja meg elvesztett szeretteit, akik egy hideg, elszigetelt világban, a Köztesben vegetálnak. Megmentőjéhez, a bukott angyalhoz fordul, hogy segítsen nekik végre az Árnyékba jutni. Amikor Lassiter elmondja neki, hogy az egyetlen megoldás az, ha újra beleszeret valakibe, Tohr biztosan tudja, hogy mindnyájukra rettenetes vég vár...
Ekkor azonban találkozik egy nővel, akinek hozzá hasonlóan keserves sors jutott. Tohr naponta vívja élethalál harcát az alantasokkal, miközben az új szerelem és szenvedély akarata ellenére egyre inkább hatalmába keríti... Vajon képes lesz megbékélni, és végleg elengedni a felét, hogy mindannyian nyugalomra találhassanak?

J. R. Ward

J. R. Ward műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: J. R. Ward könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv