1.034.149

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vihar a föld alatt

Regény

Szerző
Fordító

Kiadó: Palladis Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 285 oldal
Sorozatcím: Pengős Regények
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomtatta a Pallas Rt. Nyomdája, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a kötetből:

"Blackford mindjárt megbánta kimondott szavait. Nem számitott a dolgok ilyen fordulatára. De apósának éles kérdései fölingerelték és ugy vágott vissza, ahogyan tudott.... Tovább

Előszó

Részlet a kötetből:

"Blackford mindjárt megbánta kimondott szavait. Nem számitott a dolgok ilyen fordulatára. De apósának éles kérdései fölingerelték és ugy vágott vissza, ahogyan tudott.
Csunya dolog volt és nem gondolta meg. Reubens fenyegető szavakkal vallatta, zavarba hozta velőkig ható kérdéseivel, mig végül elvesztette azt az erős önuralmat, amivel felfegyverkezve készült erre a beszélgetésre.
Arra egyébként ő maga sem számitott, hogy simán fog lefolyni. Ennél sokkal jobban ismerte Reubenst. A „Cahaba" szén és vas részvénytársaság elnöke, nagy biztonságban vagyonának védőbástyái mögött, bizony senkitől sem tűrte el, legkevésbbé egyik alárendeltjétől, hogy beavatkozzék az ügyeibe.
Pedig Blackford beavatkozott és ezt számításból tette. Ugy tervezte, hogy egész nyugodtan jelenti be, mint befejezett tényt, hogy házasságot kötött Alice Reubens kisasszonnyal és azt várta, hogy ezzel lefegyverzi a kegyetlen öreg vasfejedelmet.
Blackford azonban túlbecsülte saját erejét. Csapdába került, szavait körülhálózták és megsértették a büszkeségét. így történt aztán, hogy kimondotta azokat a szivtelen szavakat, hogy igenis: számitott arra, hogy mint a vaskirály veje, nagyot lendíthet a karriérjén." Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv