838.326

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A fehér házi kapcsolat

Szerző
Fordító

Kiadó: Alexandra Könyvkiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 269 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 22 cm x 14 cm
ISBN: 963-367-961-3

Fülszöveg

New York: Késő éjszaka, szakadó eső, egy hatvan év körüli elegáns hölgy áll a kapualjban, táskájában egy pisztoly, várja, hogy a szenátor hazaérjen.
Washington, D. C.: Blake Johnson, a Fehér Ház "Alagsor" nevű ügyosztálya vezetőjének íróasztalán megszólal a telefon. Az elnök azonnal látni akarja.
London: A miniszterelnöknek Sean Dillon, az egykori terrorista jár a fejében, aki most a leghatékonyabb, bizalmas munkatársa. "Dillonnak kell megtennie. Más szóba sem jöhet."
Valaki sorra kivégzi az "Írország Fiai" szervezet tagjait. Ez önmagában még nem lenne végzetes, de a következmények komolyabbak, mint azt bárki is gondolná. Ezek az akciók ugyanis egy sokkal nagyobb válsághoz vezetnek: két kormány bukásához és az ír békefolyamat teljes kudarcához.
Egy dologban az államfők egyetértenek: Dillonnak és Johnsonnak meg kell állítania az orgyilkost, méghozzá gyorsan, feltűnés nélkül, még mielőtt teljesen elszabadul a pokol...
Ám lehet, hogy máris elkéstek? A manhattani éjszakában egy... Tovább

Jack Higgins

Jack Higgins műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jack Higgins könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A fehér házi kapcsolat
Állapot:
1.300 ,-Ft
7 pont kapható
Kosárba