798.378

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Rossz társaság

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 220 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 963-369-424-8

Fülszöveg

Sean Dillon titkos ügynöknek új válsághelyzettel kell megbirkóznia, melynek során az elnököt múltjának sötét titkai sodorják kényes helyzetbe. A feszültségkeltés mesterének,lebilincselő új thrillere.
A második világháború utolsó napjaiban Hitler egy fiatal segédtisztjére, Max von Berger báróra bízta a naplóját. Von Berger e hagyaték felhasználásával az évek során a világ egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb embere lett, és titkos szövetségre lépett a Rashid családdal, Fegurson tábornok brit hírszerzőtiszt, Sean Dillon, az egykori IRA-tagból lett titkos ügynök és amerikai kollégájuk, Blake Johnson régi ellenfeleivel.
Közeleg a végső összecsapás ideje. A napló és benne a Hitler és Roosevelt megbízottainak háború alatti titkos találkozójáról szóló titok tönkreteheti Jake Cazaletet, az Egyesült Államok elnökét... hacsak nem Dillon találja meg előbb.
A váratlan, nyaktörő fordulatokat, feszülten izgalmas cselekményt és az írótól megszokott sötét és meglepetésekkel teli szereplőket... Tovább

Jack Higgins

Jack Higgins műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jack Higgins könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Rossz társaság Rossz társaság

A lapélek enyhén foltosak.

Állapot:
1.340 ,-Ft
20 pont kapható
Kosárba