1.031.464

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The Call of the Wild

A vadon szava

Szerző
Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Addison Wesley Longman Limited
Kiadás helye: Harlow
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 74 oldal
Sorozatcím: Longman Classics
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A helyszín: a Klondike folyó vidéke, Kanada nyugati csücske, amely a múlt század végén kalandorok ezreit vonzotta aranyával.
A történet hőse: Buck, a széles mellű, fehér agyarú, hosszú szőrű bundás kutya, bernáthegyi- és juhászkutya keverék. Szörnyű dolgok történnek vele: orvul elcsalják megszokott környezetéből, eladják az északra igyekvő aranykereskedőnek. Új gazdái betörik, kegyetlenül bánnak vele, befogják szánt húzni. A zord időjárás, a mostoha bánásmód sem tudja azonban kiölni belőle a hűséget és a szeretetet. De alkalmazkodik a vadon gyilkos farkastötvényéhez, amely így szól: "Ölj vagy megölnek, falj vagy felfalnak!" Buck végtelen odaadással ragaszkodik utolsó gazdájához, aki megmentette életét. S amikor Buck egyszer erdei bolyongásaiból hazatérve holtan találja gazdáját két társával együtt - rajtuk ütöttek az indiánok és megölték őket - bosszút áll az indiánokon. Ám akkor már feléledtek benne ősei ösztönei, már visszhangra talál benne a vadon hívó szava. És Buck enged a... Tovább

Fülszöveg

A helyszín: a Klondike folyó vidéke, Kanada nyugati csücske, amely a múlt század végén kalandorok ezreit vonzotta aranyával.
A történet hőse: Buck, a széles mellű, fehér agyarú, hosszú szőrű bundás kutya, bernáthegyi- és juhászkutya keverék. Szörnyű dolgok történnek vele: orvul elcsalják megszokott környezetéből, eladják az északra igyekvő aranykereskedőnek. Új gazdái betörik, kegyetlenül bánnak vele, befogják szánt húzni. A zord időjárás, a mostoha bánásmód sem tudja azonban kiölni belőle a hűséget és a szeretetet. De alkalmazkodik a vadon gyilkos farkastötvényéhez, amely így szól: "Ölj vagy megölnek, falj vagy felfalnak!" Buck végtelen odaadással ragaszkodik utolsó gazdájához, aki megmentette életét. S amikor Buck egyszer erdei bolyongásaiból hazatérve holtan találja gazdáját két társával együtt - rajtuk ütöttek az indiánok és megölték őket - bosszút áll az indiánokon. Ám akkor már feléledtek benne ősei ösztönei, már visszhangra talál benne a vadon hívó szava. És Buck enged a vadon hívásának, beáll a farkasok közé.
A világhírű amerikai írónak egyik legnagyobb sikerű könyve "A vadon szava."
Rövidített kiadás nyelvtanulók részére. Vissza

Tartalom

angol nyelv, amerikai irodalom, szépirodalom, nyelvkönyv, olvasás, szövegértés, szókincs

Jack London

Jack London műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jack London könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv