850.755

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Borzongás

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: JLX Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 394 oldal
Sorozatcím: Nők Könyve
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 963-305-074-X

Fülszöveg

Jackie Collins ismét remekel! Ez a kilencvenes években játszódó erotikus regénye, a szerelem, a szex, a hírnév, az erőszakos szenvedély és a gyötrődés története.
Jackie Collins kétfajta regényt ír: egyrészt a Lucky Santangelo sorozatát, amely már a negyedik köteténél tart, és amelyben Hollywood és Las Vegas egyformán jelen van, és teljesen pszichopata Hollywoodról szóló regényeket, amelyek közül a Borzongás (Thrill!) a tizenharmadik.
A könyv nyugodtan kaphatta volna aThrall! (kb. A Szex rabszolgái) címet. Minden hollywoodi regénye erős nőkről szól, akik megmagyarázhatatlan módon ragaszkodnak az olyan férfiakhoz, akik becsapják őket. A különbség csak annyi, hogy a Thrill!-ben a mindvégig jó fickókról derül ki: igazából ők a hátborzongatóan gusztustalan emberek.
Lara Ivory egy készülő új film főszerplője, amit ex-férje, Richard Barry rendez, aki most már a film jelmeztervezőjének, Nikkinek a férje. Hármójuk kapcsolata egészen sajátos a vérbeli Collins regényekhez képest. Azonban... Tovább

Jackie Collins

Jackie Collins műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jackie Collins könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Borzongás Borzongás

A borító enyhén elszíneződött.

Állapot:
980 ,-Ft
15 pont kapható
Kosárba