1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Chances

Kockázat

Szerző

Kiadó: Pan Books Ltd
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 599 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 0-330-26663-2
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Jackie Collins, Amerika egyik legnépszerűbb írónője ezzel a briliánsan szellemes, szórakoztató szabadszájúsággal megírt regénnyel vált igazán befutott szerzővé, New York-i padlásszobák, Las Vegas-i kaszinók, Beverly Hills-i hálószobák, napfénytől és szextől átforrósodó dél-franciaországi villák titkainak avatott ismerőjévé.
A fordulatos történet hőse, Gino Santangelő a forróvérű, jóképű fiatalember mindig mindenre kész: a törvényesség határán innen és túl lavírozva építi fel a kaszinókból, nyilvánosházakból, szállodákból álló birodalmát, s válik nincstelenből milliomossá.
Ám a legnagyobb kockázatot akkor vállalja, amikor a törvény szigora elől menekülve elhagyja Amerikát, s mindenét lányára, Lucky-ra bízza. Lucky éppúgy szereti az élet örömeit, a pénzt, a hatalmas veszélyt mint az apja. Ő is készen áll minden kockázatra....

Tartalom

(törvény, kaszinó, milliomos, Amerika, pénz, lány)

Jackie Collins

Jackie Collins műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jackie Collins könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv