785.181

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Főnökasszony (orosz nyelvű)

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Izdatelsztvo "Novoszti"
Kiadás helye: Moszkva
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 558 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Orosz 
Méret: 17 cm x 12 cm
ISBN: 5-7841-02512-4

Fülszöveg

Kezdettől végzetes párt alkottak. Két nyakas, bolond, zseniális ember. A magas és karcsú, szőke és zöld szemű, szellemes és hódító filmsztár, Lennie Golden meg az ő párductestű, szénfekete hajú, szenvedélyesen független, erős akaratú asszony, Lucky Santangelo.
Nem volt sem könnyű, sem egyszerű az út, amelyet végig jártak, amíg megtalálták egymást. Lennie, az alkoholista színész és a gátlástalan sztriptíztáncosnő fia és Lucky, az utcagyerekből magát dúsgazdag maffiafőnökké felküzdő Gino Santagngelo lánya.
De vajon kiállja-e a próbát a házasságuk akkor is, ha mindketten mást akarnak? Lennie békés családi életet, Lucky pedig hatalmat Hollywoodban, hogy végre igazságot szolgáltasson a filmiparban a nőknek - és Lennie-nek. Mert Lucky született Főnökasszony. Nem csak a szállodájában, hanem a filmesek világában és ..otthon is

Jackie Collins

Jackie Collins műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jackie Collins könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem