850.913

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Gyémántszív

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: JLX Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 191 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 963-7822-12-7

Fülszöveg

A Gyémántszív két főszereplője gazdag ember. Nico Constanitine, az Omar Shariffra emlékeztető megjelenésű férfi egy híres énekesnő vagyonát örökölte; Fontaine Khaled pedig egy arab olajsejk elvált felesége. Mindkettejüknek van mit aprítaniuk a tejbe. Mindenből csak a legjobbat hajlandók elfogadni. A szerelemben is. Egyetlen dolog érdekli őket az életben: saját boldogulásuk. Mi történik, ha két ilyen embernek hirtelen egymással szemben kell érvényesítenie charme-ját és akaratát? Mi történik, ha két ilyen embert megfosztanak legfőbb támaszától, a pénztől? Mit csinál két ilyen gyémántszívű ember, ha úgyszólván egyik pillanatról a másikra pénzt kell előteremteniük? Erről szól Jackie Collins több kiadást megért könyve, a Gyémántszív.

Jackie Collins

Jackie Collins műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jackie Collins könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem