A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Gyilkosság és bosszú

A Hatalom és szenvedély című könyv folytatása

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: JLX Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 341 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 963-305-096-0

Fülszöveg

A "Hatalom és szenvedély" című kötet folytatását tartja kezében az olvasó. Újból találkozhatunk az ismerős szereplőkkel: az agilis újságírónővel, a hollywoodi szórakoztatóipar legnagyobb sztárjaival és ügynökeivel, az éjszaka császáraival és a luxusigényeket kielégítő call-girlökkel.
Megtudhatjuk, hogyan folytatódnak a titokzatos események, és a média jóvoltából hogyan lesz mindezekből szenzáció. Vajon folytatódik-e a rejtélyes gyilkosságsorozat, amelynek csupa szőke szépség az áldozata? Sikerül-e megálljt parancsolni a vérszomjas Mister X-nek?
A történet végére minden tisztázódik és nem csupán a tettes kilétére derül fény, hanem megismerhetjük a lecsúszott és a magasba törő sztárok gondjait, bepillantást nyerhetünk a sajtó működésébe és a nagyhatalmú üzletemberek világába. A szereplők gondos jellemrajzát és az izgalmas cselekményt az írónő megszokott sodró lendületű, fiatalos stílusa teszi élvezetes olvasmánnyá.

Jackie Collins

Jackie Collins műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jackie Collins könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Gyilkosság és bosszú Gyilkosság és bosszú

A borító kissé foltos.

Állapot:
1.340 ,-Ft
12 pont kapható
Kosárba
Akár 100% kedvezmény!