849.776

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Végzetes vonzerő

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: JLX Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 429 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 963-305-134-7

Fülszöveg

Madison Castelli, a Collins-regényekből már ismert, gyönyörű nagyvárosi hősnő ezúttal kétségekkel, veszélyekkel teli, vibráló regény lapjain lép elénk.
Madison szerelmi élete kátyúba jutott, volt kedvese, aki csúful elhagyta, megpróbálja visszakönyörögni magát. Új szerelme miatt is nehéz napokat él át, apjáról pedig kiderül, halálos titkok tudója.
A leleplezések, csalódások, maffia-kapcsolatok élvezetesen gátlástalan meséje éppúgy Jackie Collins alkotó fantáziájának virágzásáról tanúskodik, mint a különféle jellemek tobzódása. A Végzetes vonzerő vérpezsdítő séta az élet kicsapongó oldalára, ahol semmi sem az, aminek látszik, s ahol a szüntelenül leselkedő veszélyektől senki sem lehet biztonságban.
A regény lapjain többek között újra találkozhatunk a gyönyörű belsőépítésszel, Jamie Novával, aki rájön, hogy Wall Street-i aranyifjú férje megcsalja, színre lép a nagyravágyó, szexis, önjelölt társasági hölgy, Rosarita Falcon, akinek pedig leghőbb vágya, hogy megszabaduljon férjétől.... Tovább

Jackie Collins

Jackie Collins műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jackie Collins könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem