785.515

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Veszélyes csók

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: JLX Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 472 oldal
Sorozatcím: Világsiker
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 963-305-111-8

Fülszöveg

Lucky Santangelo visszatért!
Valószínűleg már sokan várták a Collins-regényekből tizenévesen megismert önálló, erős, független nő élettörténetének folytatását. Lucky, mint már annyiszor élete során, ismét többszörös válaszút előtt áll: házassága, szakmai függetlensége és komoly bajba keveredett keresztlányának élete a döntés tétje. A kőkemény, sikeres hollywoodi üzletasszony most sem hagyja, hogy feje fölött összecsapjanak a hullámok. Kezébe veszi az irányítást és végül talán minden jóra fordul. A Veszélyes csók a dühről, szerelemről, szenvedélyről, gyilkosságról és bosszúról szól, melynek középpontjában Lucky Santangelo, az erős és izgalmas asszony személyisége uralkodik, aki nem fél a változásoktól - és mindig győz. Az olvasó újra találkozhat a már jól ismert hollywoodi környezettel, a filmcsillagok és modellek fényes, de belülről már nem is annyira vonzó világával.

Jackie Collins

Jackie Collins műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jackie Collins könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem