1.031.350

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Jancsi és Juliska

Szerző
Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Pozsonyi Pagony Kft.-PrintXBudavár Zrt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 22 oldal
Sorozatcím: Pagony klasszikusok
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 22 cm
ISBN: 978-963-9727-19-9
Megjegyzés: Színes illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
"Volt egyszer két testvér, Jancsi és Juliska. Jó testvérek voltak, nem veszekedtek, verekedni meg aztán soha, inkább vigyáztak egymásra, Jancsi Juliskára, Juliska meg Jancsira,... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
"Volt egyszer két testvér, Jancsi és Juliska. Jó testvérek voltak, nem veszekedtek, verekedni meg aztán soha, inkább vigyáztak egymásra, Jancsi Juliskára, Juliska meg Jancsira, más úgyse nagyon vigyázott rájuk, ki is vigyázott volna, az apjuk favágó volt, egész nap fát vágott az erdőben, a mostohaanyjuk, mert mostohájuk volt, hol erre, hol arra járt.
„Mit üljek itthon, tudtok ti vigyázni magatokra" mondta, és a kezükbe nyomott egy darab kenyeret, már ha volt otthon kenyér, mert sokszor az se volt. Hiába dolgozott az apjuk egész nap, szegények voltak nagyon, Jancsi és Juliska éhes volt mindig, éhesen ébredtek reggel, éhesen feküdtek le este, napközben meg sütés-főzést játszottak, játékból sütöttek, játékból főztek, játékból ettek. „Mit süssünk, Jancsikám?" kérdezte Juliska, és Jancsi erre azt mondta, „Palacsintát" vagy azt mondta, „Pogácsát" vagy azt mondta, „Perecet"..." Vissza

Fülszöveg

Mindig van, aki újra elmeséli.
Mindig van, akinek újra el lehet mesélni.
A Pagony új mesesorozatot indít útnak, régi klasszikusok meséivel, egy mai klasszikus tolmácsolásában, leendő klasszikusok rajzaival.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv