A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Golovin

Szerző
Fordító

Kiadó: Fővárosi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Aranyozott kiadói egész vászonkötés
Oldalszám: 158 oldal
Sorozatcím: Külföldi írók könyvtára
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: A Fővárosi Nyomda Rt. nyomása.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

Eltelt a fél május, míg elvergődtek Tulából a Kaukázusig. Május tizenhetedikén érkeztek Kiszlavodszkba. Krüdenerné azt remélte, hogy az ura levele várja majd, aki a... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

Eltelt a fél május, míg elvergődtek Tulából a Kaukázusig. Május tizenhetedikén érkeztek Kiszlavodszkba. Krüdenerné azt remélte, hogy az ura levele várja majd, aki a forradalom kitörése idején a perzsa határon álló angol-orosz frontra menekült. Öt hónapja nem hallott róla semmit. Kiszlavodszk környékén volt a marsalnak, Alexander Krüdener testvérbátyjának a földbirtoka. Hozzá akart hírt küldeni Alexander, ha a levelezésnek minden egyéb útja el lenne vágva.
Mária a Palace-hotelbe szállott négy gyermekével és a három cselédlánnyal. A legkisebbik gyermek csecsemő volt még; maga táplálta. Három hónappal azután született, hogy ő és az ura elszakadtak egymástól. Ha idáig nem tudta volna mi az a zálog, most megértette.
Megdöbbentő volt az óriási hegység, amelyhez értek. Mária nem tudott gyönyörködni benne. Túlságosan egymásra torlódnak a szirtek, hegyfal hegyfal mögött tornyosul, egyre magasabban, föl az örökös hó határáig.
Visz-e szabadulásnak útja innen? Vissza

Jakob Wassermann

Jakob Wassermann műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jakob Wassermann könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv