A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyaros ételek

Szerző

Kiadó: Pro-Book Könyvkiadó
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 121 oldal
Sorozatcím: Receptvarázs - ízletes ételek kezdőknek és haladóknak
Kötetszám: 46
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-987-505-0
Megjegyzés: 1. kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Hagyományos és új ízek sertéshúsból5
Töltött paprika5
Tésztában sült kolbász6
Sonkás sertésszelet7
Bakonyi sertésborda8
Tenkes káposzta8
Töltött padlizsán9
Joghurtos ízes pecsenye10
Körömpörkölt11
Sertésszűzérme hentes módra11
Sertéspörkölt12
Hortobágyi húsos gombóc13
Csikóstokány14
Mézes oldalas grillen14
Kelbimbóval töltött hús15
Sonkacsemege16
Töltött káposzta17
Sertéskaraj egészben sütve19
Pásztortarhonya20
Huszárpecsenye21
Betyárhús21
Debreceni karaj burgonyapürével22
Esterházy-sertésszelet22
Töltött dagadó23
Kapros töltött káposzta24
Bableves25
Paprikakrémes sertéscomb26
Disznótoros kolbász26
Sertéspaprikás27
Sertéscsülök pékné módra27
Tejfölös malacaprólék28
Sonkakocsonya29
Lencseleves füstölt oldalassal30
Sertéshús sárgadinnyegolyókkal31
Rizses hús32
Rizses-májas hurka33
Toros káposzta34
Pirított sertésmáj35
Paradicsomos húsgombóc36
Hagymás aprópecsenye37
Burgonyás tekercs38
Fűszeres csülökragu38
Szárnyas ételek a legjavából41
Paprikás csirke41
Rakott pecsenye42
Hortobágyi húsos palacsinta43
Csirkemájjal töltött gomba43
Csirkepörkölt44
Kolbásszal töltött csirkemell45
Lecsós csirkecomb46
Csirkemáj- és zúzapörkölt47
Csirkemell tejszínes szőlőmártással48
Csirkemájas raguval töltött palacsinta49
Gesztenyével töltött pulyka49
Tejszínes csirkemell51
Palacsintás csirke51
Tyúkhúsleves májgombóccal52
Kapros juhtúróval töltött csirke53
Sültcsirke54
Csirkemell szalonnacsíkban54
Tepsis csirke gombával55
Kapros csirke56
Sajttal töltött pulykamell56
Hagymás csirkemáj57
A magyar konyha remekei marhahúsból59
Gombás borjúrizottó59
Pacalpörkölt60
Hétvezér-tokány61
Debreceni bélszín62
Magyaros rablóhús63
Göngyölt felsál64
Babgulyás65
Gulyásleves csipetkével66
Pacalleves67
Petőfi-pecsenye68
Marhahátszín szegediesen68
Császárgulyás69
Ínycsiklandó halas fogások71
Korhely halászlé71
Halászlé72
Rácponty73
Fogasszelet roston sült zöldséggel74
Fogasszelet Mornay módra74
Töltött csuka75
Káposztás harcsa76
Bakonyi fogas77
Alföldi halpecsenye77
Legjobb receptek tésztafélékből79
Káposztás kocka79
Lebbencsleves80
Túrófánk80
Darázsfészek81
Káposztás sztrapacska82
Sonkával rakott palacsinta82
Burgonyás kocka83
Juhtúrós sztrapacska83
Szilvás gombóc84
Slambuc85
Burgonyalángos85
Legényfogó lepény86
Tarhonyaleves87
Nudli88
Túrós csusza88
Virslis tarhonya89
Különlegességek és egyéb magyaros ételek91
Almás fácánsült91
Borsópörkölt92
Nyúlcomb grillen92
Meggyleves93
Vörösboros-gombás szarvasragu93
Vadhús gyümölcsmártással94
Őzpörkölt95
Paprikás krumpli95
Nyúlpaprikás96
Sajtos zöldségleves97
Rizses lecsó98
Rozmaringos nyúlgerinc98
Mézes sütőtökkrémleves99
Parasztreggeli99
Kemencében sült sonkás kifli100
Finom kocsonya101
Rakott burgonya darált hússal102
Gombás lecsó103
Tojásos lecsó104
Paradicsomleves105
Tárkonyos vadraguleves105
Vadkacsa narancsmártásban106
Tűzdelt őzgerinc107
Savanyú tojásleves108
Babéros burgonyaleves109
Sajtos rakott burgonya109
Párolt nyúlcomb110
Hagymatokány111
Lecsó111
Kolbászos burgonyakazal112
Fokhagymás libasült113
Gombás töltött fácán113
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv