1.035.065

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szigorúan bizalmas

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Cartaphilus Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 594 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-266-100-1
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

„Hosszú előszobában találta magát. Az egymás mellett lévő két helyiségből fény szűrődött ki a folyosóra. A padlót szőnyeg borította. Ez és a szobából kiszűrődő zene még jobban megkönnyítette a dolgát. Az első ajtóhoz osont, és belesett. Meztelen nő hevert az ágyon. Kezét, lábát nyakkendőkkel az ágy lábához kötözték. A szájába is nyakkendőt tömtek. Bud berontott a következő szobába. Meztelen, kövér mulatt ült az asztalnál, és Kellog's rizspelyhet evett.
Amikor meglátta a rendőrt, azonnal feltette a kezét: - Megadom magam - kiáltotta. - Nem akarok balhét, uram. Bud arcba lőtte. A férfi holtan rogyott a padlóra. A golyó ütötte sebből kevéske vér szivárgott. Bud előhúzta tartalék fegyverét, kétszer a sarok felé lőtt, majd a halott fekete kezébe tette a pisztolyt; a bejárati ajtó betört. A rizspelyheket a holttestre öntötte, és hívta a mentőket."

James Ellroy

James Ellroy műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: James Ellroy könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv