796.738

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Der Pfadfinder

A nyomkereső/A nagy indiánkönyv 3. kötete

Szerző
Grafikus

Kiadó: Der Kinderbuchverlag
Kiadás helye: Berlin
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 218 oldal
Sorozatcím: Robinsons billige Bücher
Kötetszám:
Nyelv: Német 
Méret: 17 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal.

Fülszöveg

A híres Hosszú Puska, akit az indiánok Vadölőnek is neveznek, ebben a regényben a "Nyomkereső" nevet viseli. Ő az, testestül-lelkestül, a delavár indiánok neveltje, Csingacsguk, a Nagy Kígyó elválhatatlan társa. Ezúttal egy fitatal lányt kaluzol a végtelen amerikai őserdőn át, aki apjához igyekszik Oswego erődjébe. Útjuk kalandokkal teljes. Ellenséges indián csapatok elől menekülnek, rohanó hegyi patakokon úsztatnak le kis fakéreg csónakjukon, s csak Nyomkereső és társai ügyessége, tapasztalata menti meg életüket. s mégis, ez az őserdei út szinte semmiség azokhoz az izgalmas eseményekhez képest, amelyek az Ontario egyik elrejtett kis szigetén történnek velük, amikor árulás folytán váratlanul irokéz támadás éri őket.

Tartalom

A Bőrharisnya c. írásgyűjtemény harmadik kötetének színhelye az Ontario-tó. Szereplői pedig versengő telepesek, versengő indiánok.

James Fenimore Cooper

James Fenimore Cooper műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: James Fenimore Cooper könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem