1.018.261

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A nagy játszma

Szerző
Fordító

Kiadó: Hajja & Fiai Könyvkiadó
Kiadás helye: Debrecen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 220 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 963-8309-28-8
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Szenzációs kalandok három kontinensen át és szó szerint a csillagok között. A kémkedés és a nemzetközi intrikák e sodró lendületű, több szintű története tele van túlfűtött feszültséggel, s az izgalmas kezdést követően meg sem áll a hajmeresztő, elképesztő végkifejletig.
Két különböző múltú ember találkozik, hogy azonos ösvényen induljanak tovább a leszámolásig. Egyikük, Neil O'Hara, amerikai asztronauta, akit felfüggesztettek a NASA űrprogramjából egy baleset miatt, ami egyik kollégája halálát okozta. A másik, David Heinlein, izraeli hadnagy, akit a hadseregből távolítottak el.
Mindkét férfi rendkívül bátor és fortélyos - ugyanakkor veszélyesen megbízhatatlan. Egy gyönyörű nő társaságában, aki mindenben egyenlőnek bizonyul velük, beleavatkoznak egy átfogó hatalmi játszmába, melynek kimenetelétől a világ sorsa függ.

James Follett

James Follett műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: James Follett könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem