1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gyilkos elme

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: JLX Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 404 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 963-305-033-2
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az őrület logikája és a Festett lányok nálunk is népszerűvé vált krimiírójának, James Neal Harveynek újabb regénye a pszichiátria titokzatos, és a kalandor kezében félelmetessé váló világába kalauzolja az olvasót.
A zseniális, de őrült kutató, Dr. Jonas Drang norvég patkányokon kísérletezik, hogy kidolgozza az agyműködés kémiai úton, gyógyszerekkel történő ellenőrzésének és átalakításának módszerét. De mivel végső célja az emberi agy működésének feltárása, saját pácienseivel is gátlástalan kísérletekbe kezd.
New Yorkban egymást érik a látszólag értelmetlen, motivált gyilkosságok. A kemény és állhatatos Ben Tolliver hadnagy sokáig a sötétben tapogatózik, míg számtalan életveszélyes kalandon át rá nem jön az összefüggésekre, és nyomába nem ered a gyilkosságok értelmi szerzőjének. Drang ördögi terve folytán vadászból maga is üldözött vaddá válik, de végül megoldja az ügyet és megszabadítja a világot egy hatalomvágyó, gátlástalan őrülttől.

James Neal Harvey

James Neal Harvey műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: James Neal Harvey könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv