1.035.097

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Alan Holt szerelme

Regény

Szerző
Fordító

Kiadó: Palladis Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 240 oldal
Sorozatcím: Pengős Regények
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 11 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomtatta a Pallas Rt. nyomdája, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:

Riffle kapitány megőszült, megöregedett az alaszkai hajóstársaság szolgálatában, de a lassan muló évek sem pusztitották el fiatal jó kedvét. Lelkében nem halt meg a romantika, ereiben... Tovább

Előszó

Részlet:

Riffle kapitány megőszült, megöregedett az alaszkai hajóstársaság szolgálatában, de a lassan muló évek sem pusztitották el fiatal jó kedvét. Lelkében nem halt meg a romantika, ereiben nem lobbant ki a tüz, s még mindig izgatta az a tiszta kalandvágy, amelyik fent Északon összetömöritette az erős embereket, hogy uj és hatalmas országot épitsenek fel. még gyönyörködött mindenben, ami szép és festői, még érezte a rendkivüli dolgok ingerét és sokszor az emlékezés is, meleg hullámaival olyan közelről csapta meg, hogy szinte mának érezte a tegnapot és ujból ifjunak és izgatónak alaszkát, amikor ez az északi ország szétharsogta vad hivó szavát mindazokhoz, akikben volt elég bátorság, hogy eljöjjenek a kincsekért és küzdjenek, éljenek vagy meghaljanak érte.
Ezen az estén ott állt hajójának fedéleztén, lábai alatt érezte a gépek egyhangu lüktetését és mikor az alaszkai hegyek mögül felbukkant a sárga hold, hirtelen magával ragadta ez a nagyszerü érzés és csöndesen suttogta maga elé:
- Ez Alaszka. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv