837.873

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Bíró és esküdt/A kétperces szabály/A nehezebb út

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Reader's Digest
Kiadás helye: Párizs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 431 oldal
Sorozatcím: Reader's Digest Sikerkönyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 23 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-289-061-6

Fülszöveg

James Patterson és Andrew Gross
Patterson így emlékezik vissza a gyermekkorára: - Egész nap csatangoltam, vagy kitalált történetekkel szórakoztattam magam. És ha az ember egyszer megtanul mesélni, azt már többé nem felejti el. - Az író talán ennek köszönhetően futott be jelentős karriert a reklámiparban. Aztán 1996-ban, számos könyvsiker után végleg hátat fordított a reklámok világának. Huszonöt eddig megjelent regénye mellett tizenhatot írt társszerzőkkel. Andrew Gross öt könyvet jegyzett közösen Pattersonnal.

Robert Crais
A szerző a következőképpen nyilatkozott A kétperces szabály című regény keletkezéséről: - A cím arra utal, hogy az FBI szerint ez az időminimum, amely alatt az első egységnek ki kell érnie egy bankrablás helyszínére. Max Holman karakterének megformázásakor a saját érzéseimre hagyatkoztam. Felidéztem, hogy pontosan mit gondolok az elidegenedésről és a bűnhődésről. Szerintem az író egyik fő feladata, hogy felhasználja a személyes tapasztalatokat egy regény... Tovább

Tartalom

James Patterson - Andrew Gross: Bíró és esküdt7
Robert Crais: A kétperces szabály131
Lee Child: A nehezebb út291
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem