1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hét zöld füzet

Szerző
Fordító
Grafikus
Lektor

Kiadó: Kozmosz Könyvek
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 195 oldal
Sorozatcím: Kozmosz könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 11 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A varsói gimnazista lányt, Beatát, kizárják az iskolából. Az egyéves kényszerpihenő alatt írja tele a hét zöld füzet lapjait, kínzó gondolataiból menekülve s számot vetve azzal, ami történt.
Hogy mi történt? Valójában csak az első könnyelmű lépéseket tette meg az erkölcsi bukás felé - s csak részben köszönheti ezt saját "erotikus fantáziájának" és a "kaland" iránti kíváncsiságának. Akinek ebben még része van, az mind szerepel az érdekes szituációkat, tipikusan mai embereket és különféle jellemeket felsorakoztató történetben, Beata kedvesen ironikus, játékosan kamaszos elbeszélésében. Cseppet sem kíméli a vallomásban önmagát, osztálytársait - de kíméletlenül lerántja az álarcot a felnőttekről is.
A diáklány naplójában Jan Kurczab ismert lengyel író olyan történeteket tár fel, melyeken remekül szórakozva nemcsak a varsói fiatalok és felnőttek problémáira ismerhet a magyar olvasó.

Jan Kurczab

Jan Kurczab műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jan Kurczab könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv